Filety z tresky se zeleninou v listovém těstě - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 50 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Filety z tresky se zeleninou v listovém těstě
Celkový čas: | 50 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | Kolmanova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (32%) |
ID receptu: | 55201 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Bylinky čerstvé - svazek |
2 stroužek | Česnek |
80 g | Cibule |
30 ml | Citronová šťáva |
200 g | Fazole červené sterilované |
150 g | Listové těsto |
30 g | Olej olivový |
1 g | Pepř černý mletý |
100 g | Rajčata loupaná (konzervovaná) |
8 g | Sůl |
400 g | Treska aljašská |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 13g |
---|---|
Cholesterol | 48,3mg |
Draslík | 629,8mg |
Vláknina | 8g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 11,5mg |
Vitamín E | 0,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Cibule, Citronová šťáva, Fazole červené sterilované, Rajčata loupaná (konzervovaná), Sůl, Treska aljašská mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Bylinky čerstvé - svazek, Listové těsto, Olej olivový, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Filety z tresky se zeleninou v listovém těstě postup přípravy receptu:
1 | Fazole scedíme, vložíme do misky, rajčata scedíme a trochu pokrájíme, bylinky posekáme, česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme nadrobno. K fazolím přidáme rajčata, česnek, bylinky, cibuli a promícháme. Filety osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a olejem. Pekáček vyložíme plátem listového těsta, vložíme tresku, obložíme zeleninovou směsí, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme půl hodiny. |
2 | Pokrm naporcujeme, upravíme na talíře a teplý podáváme. |