Jednoduchý recept

Filety z tresky se zeleninou v listovém těstě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 55201
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
2 stroužek Česnek
80 g Cibule
30 ml Citronová šťáva
200 g Fazole červené sterilované
150 g Listové těsto
30 g Olej olivový
1 g Pepř černý mletý
100 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
8 g Sůl
400 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 362 kcal
Kilojoule 1 513kJ
7% Sacharidy 27 g
24% Tuky 18 g
51% Sodík 1 g
42% Bílkoviny 24 g

Filety z tresky se zeleninou v listovém těstě postup přípravy receptu:

1

Fazole scedíme, vložíme do misky, rajčata scedíme a trochu pokrájíme, bylinky posekáme, česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme nadrobno. K fazolím přidáme rajčata, česnek, bylinky, cibuli a promícháme. Filety osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a olejem. Pekáček vyložíme plátem listového těsta, vložíme tresku, obložíme zeleninovou směsí, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme půl hodiny.

2

Pokrm naporcujeme, upravíme na talíře a teplý podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept