Jednoduchý recept

Hrušky v mandlovém sněhu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 55208

Ingredience

30 g Cukr moučkový
500 ml Džus hruškový
300 g Kompot hruškový
20 g Mandle
10 g Skořice mletá
2 ks Vaječný bílek slepičí
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 179 kcal
Kilojoule 749kJ
11% Sacharidy 38 g
4% Tuky 3 g
2% Sodík 44 mg
7% Bílkoviny 4 g

Hrušky v mandlovém sněhu postup přípravy receptu:

1

Hruškový kompot scedíme a hrušky nakrájíme na plátky. Do rendlíku nalijeme hruškový džus, přilijeme vodu, přidáme mletou skořici, přivedeme k varu, minutu povaříme a odstavíme. Zalijeme plátky hrušek a necháme vychladnout.

2

Do misky nasypeme mleté mandle, cukr, přidáme bílky a šlehačem vyšleháme sníh, který vložíme na chvilku pod gril a lehce ogrilujeme.

3

Hrušky se šťávou rozdělíme do pohárků, ozdobíme mandlovým sněhem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept