Jednoduchý recept

Vepřová polévka s mascarpone

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 55210

Ingredience

30 g Bazalka
200 g Květák
40 g Mascarpone
30 g Olej olivový
1 špetka Paprika mletá pálivá
200 g Pastinák
1 g Pepř černý mletý
60 g Sýr Parmezán
8 g Sůl
200 g Vepřová plec
1000 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 221 kcal
Kilojoule 924kJ
2% Sacharidy 8 g
22% Tuky 16 g
36% Sodík 719 mg
20% Bílkoviny 11 g

Vepřová polévka s mascarpone postup přípravy receptu:

1

Květák rozebereme na malé růžičky, pastinák očistíme, nakrájíme na kostičky, česnek prolisujeme, vepřovou plec nakrájíme na nudličky. V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme vepřové maso, osmahneme, přidáme česnek, orestujeme, přidáme květák, pastinák, přilijeme polovinu vody, osolíme, opepříme a dusíme asi 15 minut. Přilijeme zbytek vody, přidáme mascarpone, strouhaný parmezán, posekané lístky bazalky, špetku pálivé papriky a dovaříme.

2

Polévku podáváme horkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept