Jednoduchý recept

Kambala s vanilkovým krémem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 55234
Kategorie: Ovocné dezerty

Ingredience

800 g Kambala
60 g Máslo čerstvé
1 g Pepř černý mletý
1 špetka Šafrán
150 g Smetana 16% (pochoutková)
10 g Sůl
40 g Vanilkový lusk
150 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 354 kcal
Kilojoule 1 483kJ
1% Sacharidy 4 g
27% Tuky 20 g
65% Sodík 1 g
60% Bílkoviny 34 g

Kambala s vanilkovým krémem postup přípravy receptu:

1

Vanilkové lusky rozřízneme, vybereme semínka, smícháme je s měkkým máslem, lusky zatím dáme stranou. Filety kambaly osolíme, opepříme, potřeme vanilkovým máslem, vyskládáme na plech potažený papírem na pečení, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 20 minut.

2

Do rendlíku nalijeme obě smetany, přidáme vanilkové lusky, osolíme, opepříme, přidáme špetku šafránu a povaříme do husta. Nakonec lusky vyndáme.

3

Filety upravíme na talíře, přelijeme smetanovým krémem a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept