Jednoduchý recept

Hruškový koláč s čokoládou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 55235

Ingredience

150 g Cukr třtinový
400 g Hrušky
30 g Mandle
20 g Med včelí
200 g Mouka pšeničná celozrnná
70 g Máslo čerstvé
30 g Nugát světlý
50 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 663 kcal
Kilojoule 2 774kJ
28% Sacharidy 99 g
36% Tuky 27 g
1% Sodík 14 mg
17% Bílkoviny 9 g

Hruškový koláč s čokoládou postup přípravy receptu:

1

Hrušky oloupeme, rozčtvrtíme, vykrojíme jádřince, vyskládáme do pekáčku. Do mísy nasypeme celozrnnou mouku, třtinový cukr, drcené mandle, přidáme med, máslo, nugát a promícháme. Tuto směs naneseme na hrušky, vložíme do vyhřáté trouby, pečeme cca 20 minut.

2

Ještě horký koláč posypeme hoblinkami čokolády, naporcujeme a teplý podáváme.

Poznámka

Servírujeme ještě teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept