Jednoduchý recept

Koláčky s černým rybízem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 57 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 37 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 55243

Ingredience

100 g Cukr třtinový
200 g Kompot rybízový
200 g Listové těsto
7 g Lékořice - kořen
50 ml Pomerančová šťáva
150 g Sýr Brie

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 486 kcal
Kilojoule 2 034kJ
15% Sacharidy 55 g
33% Tuky 25 g
12% Sodík 243 mg
20% Bílkoviny 11 g

Koláčky s černým rybízem postup přípravy receptu:

1

Do rendlíku nalijeme kompot z černého rybízu, přilijeme pomerančovou šťávu, přisypeme cukr a vaříme 20 minut do husta. Přidáme mletou lékořici, promícháme, odstavíme a necháme vychladnout. Plát listového těsta rozložíme na stůl, vykrojíme z něj čtyři kolečka, vyskládáme na plech, potažený papírem na pečení, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 15 minut. Koláčky vyjmeme, na každý rovnoměrně naneseme rybízovou směs, navrch položíme tenké plátky sýra a plech vrátíme na dvě minuty do trouby, aby se sýr trochu roztekl.

2

Koláčky rozdělíme na talířky a teplé podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept