Jednoduchý recept

Tresčí filety se zeleninovou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 55260

Ingredience

200 g Cibule
40 ml Citronová šťáva
300 g Cuketa
20 g Máslo čerstvé
50 g Olej olivový extra panenský
100 g Olivy nakládané
1 g Pepř černý mletý
300 g Rajčata
10 g Sůl
800 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 305 kcal
Kilojoule 1 278kJ
3% Sacharidy 12 g
16% Tuky 12 g
76% Sodík 2 g
68% Bílkoviny 38 g

Tresčí filety se zeleninovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Filety z tresky osolíme, opepříme, rajčata nakrájíme na osminky, cibuli nadrobno, cukety podélně rozkrojíme a pokrájíme na plátky. Plech potřeme máslem, na něj vyskládáme rybí filety, pokapeme citronovou šťávou a pečeme v předehřáté troubě zhruba 10 minut. Během pečení rybu jednou otočíme.

2

V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, necháme ji zesklovatět. Přidáme rajčata, cukety, plátky oliv, strouhanou citronovou kůru, osolíme, opepříme podle chuti a dusíme 20 minut.

3

Na talíře upravíme porce ryby a přelijeme zeleninovou omáčkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept