Jednoduchý recept

Filety z lososa s pórkem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 55286
Kategorie: Maso

Ingredience

5 ml Balsamico ocet
800 g Losos - filety
30 g Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
40 g Pomerančová kůra
40 ml Pomerančová šťáva
200 g Pórek
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 290 kcal
Kilojoule 1 213kJ
3% Sacharidy 11 g
11% Tuky 8 g
46% Sodík 920 mg
73% Bílkoviny 41 g

Filety z lososa s pórkem postup přípravy receptu:

1

Filety z lososa osolíme, opepříme, bílou část pórku nakrájíme na tenká kolečka, pomerančovou kůru nastrouháme. Pomerančovou šťávu smícháme s panenským olejem, balsamico octem, na stůl rozložíme čtyři pláty alobalu, na které rozdělíme kolečka pórku, přiložíme filety z lososa, posypeme pomerančovou kůrou a zakapeme pomernačovou šťávou s olejem. Každou porci zvlášť zabalíme důkladně do alobalu, vložíme do vyhřáté trouby, pečeme zhruba 15 minut.

2

Porce v alobalu položíme nerozbalené na talíře a podáváme. Každý strávník si pokrm rozbalí sám.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept