Jednoduchý recept

Kachní carpaccio s ředkvičkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 55298
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

20 ml Citronová šťáva
200 g Kachní prsa
8 g Kmín drcený
40 g Med včelí
40 g Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
200 g Ředkvička
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 185 kcal
Kilojoule 775kJ
3% Sacharidy 11 g
15% Tuky 11 g
41% Sodík 827 mg
19% Bílkoviny 11 g

Kachní carpaccio s ředkvičkami postup přípravy receptu:

1

Kachní prsa bez kůže pokrájíme na velmi tenké plátky, ředkvičky na silnější plátky, med smícháme s olejem a citronovou šťávou. Plátky masa rozložíme na talíř, osolíme, opepříme, zakapeme polovinou medové zálivky, zakryjeme alobalem a dáme na hodinu do lednice. Plátky ředkviček zakapeme druhou polovinou zálivky, vložíme také do lednice.

2

Maso s ředkvičkami střídavě skládáme na servírovací talíř, posypeme drceným kmínem a podáváme.

Poznámka

Podáváme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept