Jednoduchý recept

Krém z červené řepy s chlebem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 55360

Ingredience

60 g Chléb toastový
15 ml Citronová šťáva
40 ml Mléko polotučné
25 g Olej olivový extra panenský
30 g Rybíz červený
300 g Červená řepa sterilovaná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 153 kcal
Kilojoule 642kJ
6% Sacharidy 22 g
8% Tuky 6 g
14% Sodík 290 mg
5% Bílkoviny 3 g

Krém z červené řepy s chlebem postup přípravy receptu:

1

Do mixéru vložíme střídku toastového chleba, scezenou červenou řepu, zakápneme olejem, citronovou šťávou, přisypeme kuličky rybízu, přilijeme mléko a rozmixujeme do hladka. Hustotu krému regulujeme mlékem a chlebem.

2

Krém před podáváním vychladíme v lednici.

Poznámka

Sevírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept