Jednoduchý recept

Lososové filety s ředkvičkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 55361

Ingredience

60 ml Citronová šťáva
800 g Losos - filety
50 g Máslo čerstvé
30 ml Ocet jablečný
80 ml Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
10 g Sůl
300 g Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 377 kcal
Kilojoule 1 578kJ
1% Sacharidy 4 g
28% Tuky 21 g
57% Sodík 1 g
72% Bílkoviny 41 g

Lososové filety s ředkvičkami postup přípravy receptu:

1

Filety z lososa osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na plátky. Do misky nalijeme panenský olej, jablečný ocet, přidáme špetku soli a důkladně promícháme.

2

V pánvi rozehřejeme máslo, vložíme filety nejdříve kůží dolů a smažíme z obou stran do zlatova. Filety vyjmeme, do výpeku přisypeme ředkvičky a osmahneme.

3

Na talíře upravíme filety, doplníme ředkvičkami a přelijeme zálivkou.

Poznámka

Sevírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept