Jednoduchý recept

Savojský chléb

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 206 minut
Doba přípravy: 6 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 55373

Ingredience

40 g Cibule
5 g Droždí sušené
40 g Hříbky čerstvé
500 g Mouka chlebová
20 g Mouka žitná celozrnná
80 g Sýr Moravský bochník 45%
10 g Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 364 kcal
Kilojoule 1 523kJ
18% Sacharidy 64 g
7% Tuky 5 g
33% Sodík 652 mg
26% Bílkoviny 14 g

Savojský chléb postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme vodu, přidáme nasekané hříbky a cibuli( část cibule nakrájíme na kolečka ke zdobení), sůl, chlebovou i žitnou mouku, na kostičky nakrájený sýr. Promícháme, přidáme sušené droždí, přemístíme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na celozrnný chléb. Asi 30 minut před koncem programu posypeme těsto kolečky cibule a necháme dopéct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept