Recept

Studená ovocná omáčka ke zvěřině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 55377

Ingredience

2 špetka Cukr krupice
50 g Džem meruňkový
2 polévková lžíce Hořčice bezlepková
150 g Kompot brusinkový
2 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Pomerančová šťáva
2 špetka Sůl
1 polévková lžíce Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 216 kcal
Kilojoule 903kJ
14% Sacharidy 50 g
1% Tuky 1 g
12% Sodík 233 mg
2% Bílkoviny 1 g

Studená ovocná omáčka ke zvěřině postup přípravy receptu:

1

Do rendlíku propasírujeme přes síto brusinkový kompot, meruňkový džem a za stálého míchání při mírné teplotě přidáme 2 lžíce bezlepkové hořčice, 1 lžíci červeného vína, 2 - 4 lžíce pomerančové šťávy, 1 - 2 špetky soli a 1 - 2 špetky pepře. Omáčku necháme přejít varem, dochutíme ji cukrem a necháme vychladnout. Podáváme ji ke zvěřině.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept