Jednoduchý recept

Smažená čekanka s anglickou slaninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 55387
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

50 g Anglická slanina
100 g Čekanka
15 g Med včelí
25 ml Olej olivový

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 177 kcal
Kilojoule 739kJ
2% Sacharidy 8 g
20% Tuky 15 g
10% Sodík 210 mg
6% Bílkoviny 3 g

Smažená čekanka s anglickou slaninou postup přípravy receptu:

1

V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme opatrně čekankové puky, pokapeme medem a zvolna smažíme asi 15 minut. Čekanku vyjmeme vidličkou, položíme na papírovou utěrku, necháme okapat. Do pánve položíme plátky slaniny a zprudka osmahneme do křupava.

2

Na talířky rozložíme plátky slaniny, na ně položíme po jednom čekankovém puku.

Poznámka

Sevírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept