Jednoduchý recept

Plněný fenykl

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 55388

Ingredience

120 g Cibule
800 g Fenykl sladký - hlíza
1 ks Hřebíček
50 ml Likér zázvorový
150 g Mrkev kořen
30 g Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
60 g Pórek
8 g Sůl
800 g Telecí kýta
600 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 488 kcal
Kilojoule 2 043kJ
6% Sacharidy 23 g
23% Tuky 17 g
81% Sodík 2 g
85% Bílkoviny 48 g

Plněný fenykl postup přípravy receptu:

1

Fenyklovou hlízu opatrně rozevřeme, abychom ji neroztrhli, vydlabeme dužinu, nakrájíme na malé kousky, cibuli, mrkev, pórek pokrájíme nadrobno, telecí maso rozkrájíme na malé kostičky. V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli s masem, osmahneme, přidáme mrkev s pórkem a fenyklovou dužinou, zalijeme vývarem, přidáme hřebíček, sůl, pepř, zakápneme likérem, zvolna dusíme 45 - 50 minut. Masovou směsí naplníme fenykly, upravíme na talíře a podáváme.

Poznámka

Sevírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept