Jednoduchý recept

Kachní maso zapečené s bramborovou kaší

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 55392

Ingredience

500 g Brambory vařené
600 g Kachní prsa
25 ml Olej olivový
1 g Pepř černý mletý
40 g Strouhanka
8 g Sůl
100 ml Zakysaná smetana
120 g Šalotka
1 špetka Chilli koření mleté
1 g Kmín mletý
1 g Nové koření mleté

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 446 kcal
Kilojoule 1 865kJ
10% Sacharidy 36 g
24% Tuky 18 g
63% Sodík 1 g
61% Bílkoviny 34 g

Kachní maso zapečené s bramborovou kaší postup přípravy receptu:

1

Vařené brambory šťouchadlem rozmačkáme a promícháme se zakysanou smetanou. Kachní maso nakrájíme na kostky, šalotku nadrobno. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme šalotku, orestujeme, přidáme maso, osolíme, opepříme, okořeníme novým kořením, kmínem, špetkou chilli koření, orestujeme a následně podusíme ve vlastní šťávě.

2

Masovou směs přendáme do pekáčku, zakryjeme bramborocou kaší, posypeme strouhankou a zapékáme ve vyhřáté troubě zhruba 15 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept