Jednoduchý recept

Mrkvový vařený pudink

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 55396

Ingredience

8 g Agar
50 g Cukr třtinový
250 g Mrkev kořen
300 ml Smetana 33% (šlehačka)
20 g Máta

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 322 kcal
Kilojoule 1 346kJ
6% Sacharidy 20 g
225% Tuky 169 g
0% Sodík 5 mg
4% Bílkoviny 2 g

Mrkvový vařený pudink postup přípravy receptu:

1

Mrkev uvaříme do měkka, scedíme a rozmixujeme na kaši. Do rendlíku nalijeme smetanu, přisypeme cukr, přidáme agar a povaříme 5 minut, aby se suroviny rozpustily. Přimícháme mrkvovou kaši, nalijeme do pudinkových pohárků a dáme do lednice ztuhnout.

2

Mrkvový pudink vyklopíme, ozdobíme lístky máty a podáváme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept