Jednoduchý recept

Grilovaná pražma marinovaná

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 55415

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 326 kcal
Kilojoule 1 365kJ
1% Sacharidy 2 g
17% Tuky 13 g
58% Sodík 1 g
87% Bílkoviny 49 g

Grilovaná pražma marinovaná postup přípravy receptu:

1

Očištěnou, vykuchanou pražmu osolíme a opepříme. V misce smícháme olej, ocet, přidáme prolisovaný česnek, lístky tymiánu, nalámaný bobkový list, touto směsí rybu potřeme ze všech stran i zevnitř a mecháme 2 hodiny uležet.

2

Rybu vložíme do pekáčku, troubu přepneme na gril, pekáček vložíme do trouby a grilujeme zhruba 15 až 20 minut. V polovině grilování rybu jednou obrátíme. Můžeme grilovat i na venkovním grilu.

Poznámka

Servírujeme teplé. Ryba výborně chutná, když ji na talíři pokapeme šťávou z granátového jablka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept