Jednoduchý recept

Gnocchi s hříbkovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 55439
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

700 g Gnocchi bramborové
120 g Hříbky čerstvé
1 špetka Kmín mletý
25 g Máslo čerstvé
40 g Pažitka
1 g Pepř černý mletý
300 ml Smetana 16% (pochoutková)
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 444 kcal
Kilojoule 1 856kJ
17% Sacharidy 63 g
24% Tuky 18 g
73% Sodík 1 g
16% Bílkoviny 9 g

Gnocchi s hříbkovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Hříbky nakrájíme na tenké plátky, pažitku posekáme na jemno. Gnocchi uvaříme podle návodu na obalu, doba vaření bývá kolem tří minut. V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme hříbky a orestujeme. Osolíme, opepříme, přidáme špetku kmínu, zalijeme smetanou a provaříme.

2

Gnocchi rozdělíme do misek, přelijeme omáčkou s hříbky a posypeme pažitkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept