Jednoduchý recept

Treska pečená v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 55444
Kategorie: Maso

Ingredience

300 g Brokolice
20 ml Citronová šťáva
30 g Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
60 g Rukola
100 g Šalotka
8 g Sůl
800 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 225 kcal
Kilojoule 939kJ
3% Sacharidy 10 g
4% Tuky 3 g
47% Sodík 949 mg
69% Bílkoviny 39 g

Treska pečená v alobalu postup přípravy receptu:

1

Filety z tresky osolíme, opeříme, brokolici rozřežeme na malé růžičky, lístky rukoly trochu potrháme, šalotku oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na velký kus alobalu nalijeme olej, rozetřeme, přiložíme filety, zasypeme šalotkou, brokolicí, rukolou, zakapeme citronovou šťávou, alobal dobře uzavřeme, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 20 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé. Můžeme každou porci zabalit a péct zvlášť.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept