Jednoduchý recept

Jidášovo ucho se slaninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 55458
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

160 g Anglická slanina
50 g Máslo čerstvé
40 g Rybíz červený
80 ml Smetana 16% (pochoutková)
400 g Ucho Jidášovo

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 315 kcal
Kilojoule 1 317kJ
19% Sacharidy 68 g
42% Tuky 32 g
17% Sodík 333 mg
29% Bílkoviny 16 g

Jidášovo ucho se slaninou postup přípravy receptu:

1

Anglickou slaninu nakrájíme na nudličky, Jidášovo ucho omyjeme a osušíme. V pánvi rozehřejeme polovinu másla, přisypeme slaninu a osmahneme. Slaninu vyjmeme, do pánve do výpeku položíme celé houby a smažíme ze všech stran 5 minut. Houby vyjmeme, přidáme zbytek másla, přilijeme smetanu, promícháme, aby se spojila s výpekem a prohřejeme.

2

Na talířky nalijeme po jedné lžíci smetany, posypeme kuličkami červeného rybízu, přiložíme houby a posypeme slaninou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept