Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 55473
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

800 g Broskve
2 stroužek Česnek
3 ks Cibule
2 polévková lžíce Kečup
50 ml Ocet vinný
1 ks Okurka salátová
40 ml Olej rostlinný
2 ks Paprika červená
4 ks Rajčata
70 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 259 kcal
Kilojoule 1 082kJ
11% Sacharidy 39 g
15% Tuky 11 g
3% Sodík 67 mg
9% Bílkoviny 5 g

Zelenina na sladkokyselo postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Papriku zbavíme jadřince a pokrájíme na plátky. Rajčata opláchneme a rozkrájíme na kostičky. Okurku oloupeme, krájíme na větší kostičky, broskve na plátky, šťávu dáme stranou.

2

Wok pánev rozpálíme na prudkém ohni, vlijeme olej, do něhož prolisujeme česnek. Přidáme všechnu pokrájenou zeleninu, broskve a za stálého míchání pět minut vaříme.

3

Nyní přidáme do pánve 250 ml šťávy z broskví, kečup a vývar. Pořádně promícháme a další tři minuty vaříme. Na závěr už jen přidáme ocet a ihned poté podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé. Můžeme podávat jak samostatně, tak s rýží či nudlemi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept