Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 5550

Ingredience

225 g Cukr krupice
100 g Hrozinky
0,5 kg Jablka
725 g Mouka polohrubá
300 g Máslo čerstvé
60 g Ořechy vlašské
15 g Skořice mletá
6 ks Vaječný bílek slepičí
6 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 905 kcal
Kilojoule 3 787kJ
32% Sacharidy 117 g
58% Tuky 43 g
3% Sodík 64 mg
34% Bílkoviny 19 g

Hraběnka postup přípravy receptu:

1

Vyšleháme máslo a krupicový cukr, přidáme 6 žloutků, přimícháme polohrubou mouku a vše rozmixujeme.

2

Více jak polovinu těsta rozprostřeme na vymazaný plech a předpečeme dozlatova.

3

Smícháme jablka, rozinky, nastrouhané ořechy, skořici a dáme vše na předpečené těsto.

4

Vyšleháme z bílků sníh, který rozetřeme na jablka a nahoru nastrouháme zbylé těsto.

5

Pečeme 25 minut při 150 stupních.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept