Jednoduchý recept

Do červena opékané brambory

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 55502
Kategorie: Přílohy

Ingredience

1 kg Brambory
1 dl Olej slunečnicový
1 kávová lžička Sůl
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 366 kcal
Kilojoule 1 531kJ
9% Sacharidy 31 g
34% Tuky 25 g
12% Sodík 249 mg
11% Bílkoviny 6 g

Do červena opékané brambory postup přípravy receptu:

1

Stejně velké brambory uvaříme se slupkou v hrnci s osolenou vodou. Brambory nevaříme úplně doměkka, necháme je trochu tužší. Potom je scedíme a usušíme.

2

Ve velké pánvi, anebo ve fritovacím hrnci, brambory na oleji opékáme do červena a křupava.

Poznámka

Podáváme jako teplou přílohu k hlavním jídlům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept