Jednoduchý recept

Makrela s avokádovou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 21 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 55517
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

200 g Avokádo
1 stroužek Česnek
40 g Cibule červená
25 ml Limetková šťáva
200 g Makrela - filety
20 g Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
60 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 203 kcal
Kilojoule 851kJ
2% Sacharidy 7 g
20% Tuky 15 g
42% Sodík 846 mg
19% Bílkoviny 11 g

Makrela s avokádovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Filety z makrely osolíme, opepříme, vložíme do pánve s rozehřátým olejem a osmažíme z obou stran dozlatova. Filety necháme vychladnout a nakrájíme na menší kousky. Rajčata scedíme, nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme. Avokádo rozkrojíme, vydlabeme dužinu, vložíme do misky a vidličkou rozmačkáme. Přidáme rajčata, cibuli, česnek, osolíme a opepříme podle chuti, zakápneme limetkovou šťávou a promícháme.

2

Na talířky upravíme avokádovou omáčku, přiložíme kousky makrely a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept