Recept

Rýžový salát s tuňákem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 55541

Ingredience

20 g Cibule sterilovaná
1 kávová lžička Hořčice bezlepková
10 g Kapary
50 g Kapie sterilovaná
0,5 polévková lžíce Pažitka
0,5 polévková lžíce Petržel - nať
50 g Rýže dušená
3 špetka Sůl
100 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 154 kcal
Kilojoule 646kJ
3% Sacharidy 10 g
7% Tuky 5 g
21% Sodík 413 mg
30% Bílkoviny 17 g

Rýžový salát s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Kousky tuňáka v olivovém oleji slijeme, olej zachytíme do misky a smícháme z bezlepkovou hořčicí a solí. Sterilované malé cibulky a sterilovanou červenou kapii slijeme z nálevu a necháme v sítu okapat. Kapary i papriku pokrájíme na menší kousky. Petrželku s pažitkou omyjeme a drobně pokrájíme a přidáme do mísy k oleji s hořčicí. Přidáme dušenou rýži, znovu promícháme a nakonec přidáme kousky tuňáka, které zlehka vmícháme do směsi. Salát podáváme vychlazený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz