Jednoduchý recept

Hovězí carpaccio ve vinné marinádě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 55545
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

20 g Cukr moučkový
400 g Hovězí svíčková
25 ml Olej olivový extra panenský
150 ml Omáčka sójová
70 ml Omáčka Teriyaki
1 špetka Pepř černý mletý
40 g Sezam - semena
70 ml Víno rýžové čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 323 kcal
Kilojoule 1 351kJ
4% Sacharidy 13 g
15% Tuky 11 g
36% Sodík 728 mg
49% Bílkoviny 28 g

Hovězí carpaccio ve vinné marinádě postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso vložíme na půl hodiny na mrazák, aby se lépe krájelo. V misce smícháme cukr, sójovou omáčku, rýžové víno, omáčku teriyaki a špetku pepře. Maso nakrájíme na velmi tenké plátky, vložíme do misky s omáčkou a necháme hodinu marinovat. Okapané maso upravíme na servírovací talíř, pokapeme panenským olejem, posypeme sezamem a podáváme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept