Jednoduchý recept

Grilovaný mník s medovou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 55560

Ingredience

20 g Med včelí
700 g Mník
30 g Olej olivový extra panenský
40 ml Omáčka sójová
25 ml Omáčka ústřicová
70 ml Vývar slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 194 kcal
Kilojoule 810kJ
2% Sacharidy 6 g
4% Tuky 3 g
20% Sodík 399 mg
62% Bílkoviny 35 g

Grilovaný mník s medovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Filety z mníka pokapeme olejem, položíme do grilovací pánve a ogrilujeme z obou stran do zlatova. Do hladké pánve nalijeme sójovou omáčku, ústřicovou omáčku, přilijeme vývar, přidáme med, pánev postavíme na oheň a za stálého míchání vaříme, až omáčka trochu zhoustne.

2

Mníka upravíme na talíře a pokapeme omáčkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept