Recept

Srnčí maso s brokolicí a datli

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 55563
Kategorie: Maso

Ingredience

300 g Brokolice mražená
100 g Datle
1 polévková lžíce Kečup
40 ml Olej stolní
50 g Oříšky piniové
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Skořice mletá
75 g Slanina vepřová
300 g Srnčí hřbet
0,5 kávová lžička Sůl
40 ml Víno červené
125 ml Vývar zeleninový
50 g Mouka pšeničná hladká

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 511 kcal
Kilojoule 2 137kJ
10% Sacharidy 35 g
41% Tuky 31 g
20% Sodík 400 mg
45% Bílkoviny 26 g

Srnčí maso s brokolicí a datli postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme sůl, pepř a mouku. Maso pokrájíme na drobné plátky a ve směsi v misce maso obalíme. Slaninu pokrájíme na nudličky. Datle zbavíme pecek.

2

Wok pánev rozpálíme na prudkém ohni a nalijeme do ní olej. Do pánve vložíme maso a dvě minuty ho smažíme do zlatohněda. Poté vyndáme a dáme stranou. Do pánve nasypeme brokolici a pět minut ji za stálého míchání smažíme, dokud není měkká. Poté přidáme semínka, datle, slaninu a kečup.

3

Do pánve nalijeme víno, vývar a přidáme skořici s masem. Další dvě minuty mícháme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept