Jednoduchý recept

Kuřecí ražniči s restovanou zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 55565
Kategorie: Maso

Ingredience

50 g Cibule červená
100 g Cuketa
600 g Kuřecí prsa
30 g Olej rostlinný
15 g Olej sezamový
40 ml Omáčka Teriyaki
100 g Paprika červená
1 g Pepř černý mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 261 kcal
Kilojoule 1 091kJ
2% Sacharidy 6 g
15% Tuky 11 g
28% Sodík 560 mg
59% Bílkoviny 33 g

Kuřecí ražniči s restovanou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Maso z kuřecích prsou nakrájíme na větší čverečky, opepříme, napíchneme na jehly, pokapeme olejem a ogrilujeme na grilovací pánvi ze všech stran do zlatova. Červenou cibuli pokrájíme na kolečka a rozebereme na kroužky, papriky zbavíme jádřinců a rozkrájíme na širší proužky, cuketu krájíme na slabší plátky. Ve wok pánvi rozehřejeme sezamový olej, přisypeme zaleninu a za občasného nadhazování restujeme jen pár minut, aby zelenina zůstala křupavá.

2

Zeleninu rozdělíme na talíře, navrch položíme kuřecí ražniči a pokapeme omáčkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept