Jednoduchý recept

Hovězí svíčková v kávové marinádě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 16 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 55567

Ingredience

700 g Hovězí svíčková
10 g Kardamom
100 ml Koňak
20 g Káva instantní
20 g Káva mletá
25 g Olej olivový
1 g Pepř černý mletý
15 g Skořice mletá
10 g Sůl
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 383 kcal
Kilojoule 1 603kJ
3% Sacharidy 11 g
8% Tuky 6 g
54% Sodík 1 g
71% Bílkoviny 40 g

Hovězí svíčková v kávové marinádě postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso nakrájíme na plátky. Instantní kávu rozpustíme ve vodě, nalijeme do misky, přidáme kardamom, mletou kávu, mletou skořici, přilijeme koňak a promícháme. Plátky masa vložíme do kávové marinády a necháme 2 hodiny uležet.

2

Okapané maso osušíme utěrkou, vložíme do pánve s rozehřátým olejem a osmažíme z obou stran do měkka. Nakonec osolíme a opepříme podle chuti.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept