Jednoduchý recept

Bezlepkové tuňákové toasty s rajčaty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 55571
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

2 špetka Cukr krupice
2 špetka Oregano sušené
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Rajčata
1 ks Šalotka
2 špetka Sůl
100 g Tuňák v oleji
80 g Veka bezlepková

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 318 kcal
Kilojoule 1 329kJ
12% Sacharidy 44 g
11% Tuky 8 g
13% Sodík 269 mg
31% Bílkoviny 17 g

Bezlepkové tuňákové toasty s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Omytá rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme je na drobné kostičky. Očištěnou šalotku pokrájíme nadrobno a spolu s rajčaty ji v misce promícháme se solí, pepřem, cukrem a oreganem. Poté přidáme tuňáka v oleji (i olej) a promícháme.

2

Bezlepkovou veku pokrájíme na plátky silné přibližně 1-1.5cm. Ve větší pánvi (nejlépe teflonové) opečeme nasucho plátky veky jen z jedné strany. Plátky vyjmeme a opečenou stranou je položíme na plech vyložený pečícím papírem. Na každý plátek naneseme lžicí připravenou směs a toasty dáme do předehřáté trouby krátce zapéct (asi 10 minut). Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept