Jehněčí kotlety s kozím sýrem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Jehněčí kotlety s kozím sýrem
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | Kolmanova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (32%) |
ID receptu: | 55575 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
150 g | Cuketa |
800 g | Jehněčí kotlety |
150 g | Mrkev kořen |
30 g | Olej olivový extra panenský |
1 g | Pepř černý mletý |
200 g | Ředkev |
8 g | Sůl |
100 g | Sýr kozí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 151,8mg |
Draslík | 870,3mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 441,0mg |
Vitamín B6 | 0,8mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 17,7mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 4,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cuketa, Jehněčí kotlety, Ředkev, Sůl, Sýr kozí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mrkev kořen, Olej olivový extra panenský, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Jehněčí kotlety s kozím sýrem postup přípravy receptu:
1 | Jehněčí kotlety osolíme, opepříme, vložíme do pánve s rozehřátým olejem a osmažíme z obou stran dozlatova. Kotlety vyjmeme a udržujeme v teple. |
2 | Mrkev, cuketu a ředkev nakrájíme na drobné hranolky, vložíme do výpeku v pánvi a 2 minuty restujeme. Zeleninu promícháme s rozdrobeným kozím sýrem, rozdělíme na talíře a navrch položíme jehněčí kotlety. |
Poznámka
1