Recept

Jednohubky z tresky se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 55579
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

2 ks Citrony
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
400 ml Olej rostlinný
10 g Pažitka
1 kávová lžička Pepř černý mletý
150 g Rýže Basmati
50 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
500 g Treska aljašská
2 ks Vejce slepičí
200 g Zeleninová směs jarní - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 479 kcal
Kilojoule 2 005kJ
10% Sacharidy 36 g
33% Tuky 25 g
20% Sodík 410 mg
57% Bílkoviny 32 g

Jednohubky z tresky se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Rýži připravíme dle návodu na obalu. Rybu opláchneme, potřeme solí a pepřem a naložíme do citronové šťávy.

2

Wok pánev rozpálíme a nalijeme do ní 40 ml oleje. Za stálého míchání cca 4 minuty opékáme zeleninu. Přidáme rýži, nasekanou pažitku, opékáme 1 minutu, a poté dáme stranou.

3

Rybu obalíme v klasickém trojobalu. Wok pánev znovu rozpálíme a naplníme olejem. Následně rybu 2-3 minuty smažíme v pánvi. Po vyndání osušíme ubrouskem od přebytečného oleje a podáváme s již hotovou zeleninovou přílohou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept