Jednoduchý recept

Filety z parmice s pomerančovou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 21 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 55586

Ingredience

100 g Fenykl sladký - hlíza
20 g Máslo čerstvé
30 g Olej olivový extra panenský
25 g Olej sezamový
600 g Parmice
200 ml Pomerančová šťáva
25 ml Víno bílé
100 ml Vývar rybí
100 ml Vývar slepičí
80 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 329 kcal
Kilojoule 1 377kJ
3% Sacharidy 9 g
24% Tuky 18 g
13% Sodík 266 mg
55% Bílkoviny 31 g

Filety z parmice s pomerančovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Šalotku oloupeme, nakrájíme nadrobno, fenykl očistíme a nakrájíme na drobné kostičky. V rendlíku rozehřejeme olej, přisypeme šalotku, fenykl, orestujeme, přilijeme oba vývary, pomerančovou šťávu a necháme vyvařit o polovinu. Osolíme a opepříme podle chuti, rozmixujeme, přilijeme víno, přidáme máslo a odstavíme.

2

Filety z parmice osolíme, opepříme a osmažíme v pánvi na sezamovém oleji z obou stran dozlatova.

3

Rybu upravíme na talíře a pokapeme omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept