Recept

Jogurtový chléb s fenyklem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 185 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 180 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 55635
Kategorie: Přílohy

Ingredience

40 g Cukr krupice
10 g Droždí sušené
40 g Fenykl sladký - hlíza
150 g Jogurt bílý
20 g Máslo čerstvé
500 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 g Sůl
220 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 445 kcal
Kilojoule 1 862kJ
23% Sacharidy 83 g
8% Tuky 6 g
20% Sodík 405 mg
24% Bílkoviny 13 g

Jogurtový chléb s fenyklem postup přípravy receptu:

1

Fenykl oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Do mísy nalijeme vodu, rozpuštěné máslo, přidáme jogurt, hladkou mouku, cukr, sůl a pokrájený fenykl. Promícháme, přidáme sušené droždí a vložíme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na základní chléb a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept