Recept

Chléb s řepnými listy a sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 196 minut
Doba přípravy: 6 minut
Doba vaření: 190 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 55637

Ingredience

20 g Cukr krupice
8 g Droždí sušené
500 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 ml Olej olivový
100 g Sýr Comté
5 g Sůl
250 ml Voda pitná
50 g Řepné listy

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 446 kcal
Kilojoule 1 867kJ
18% Sacharidy 65 g
18% Tuky 14 g
17% Sodík 344 mg
26% Bílkoviny 15 g

Chléb s řepnými listy a sýrem postup přípravy receptu:

1

Čerstvé řepné listy opereme, osušíme a nasekáme na drobno. Do mísy nalijeme olej, vodu, přidáme hladkou mouku, cukr, sůl a sýr comté, zamícháme, přidáme sušené droždí. Přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na základní chléb a po zaznění signálu přihodíme kousky řepných listů, necháme péct.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept