Jednoduchý recept

Artyčoky v karamelu s kaviárem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 13 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 55638

Ingredience

160 g Artyčoky sterilované
20 g Cukr krupice
60 g Kaviár
25 g Máslo čerstvé
20 g Pažitka

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 251 kcal
Kilojoule 1 052kJ
6% Sacharidy 21 g
21% Tuky 16 g
25% Sodík 498 mg
18% Bílkoviny 10 g

Artyčoky v karamelu s kaviárem postup přípravy receptu:

1

Srdíčka artyčoků scedíme a necháme okapat. Pažitku posekáme na jemno. V pánvi rozehřejeme máslo, přiložíme artyčoky a osmahneme ze všech stran. Přisypeme cukr, necháme rozpustit a artyčoky v karamelu obalíme.

2

Artyčoky upravíme na talířky, doprostřed každého vložíme trošku kaviáru, posypeme pažitkou a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept