Jednoduchý recept

Pečené papriky s ančovičkovým krémem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 55653
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

80 g Ančovička - filety
60 ml Olej olivový extra panenský
200 g Paprika červená
200 g Paprika žlutá
1 g Pepř černý mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 377 kcal
Kilojoule 1 577kJ
4% Sacharidy 13 g
43% Tuky 32 g
3% Sodík 63 mg
18% Bílkoviny 10 g

Pečené papriky s ančovičkovým krémem postup přípravy receptu:

1

Červenou i žlutou papriku vložíme vcelku do vyhřáté trouby a necháme 10 minut péct. Poté je vyjmeme, na 2 minuty vložíme do mikroténového sáčku, aby se trochu zapařily, budou se potom lépe loupat. Papriky rozčtvrtíme, oloupeme, odkrojíme jádřince a dáme do lednice vychladit.

2

V malé pánvičce rozehřejeme olej, z ančovičkových filetů odstraníme páteř, maso vložíme do pánvičky, opepříme a velmi zvolna restujeme, až se filety úplně v oleji rozpustí.

3

Žluté a červené kousky paprik střídavě upravíme na talířky a pokapeme ančovičkovým krémem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept