Jednoduchý recept

Broskvová polévka s červeným vínem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 11 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 1 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 55673

Ingredience

300 g Broskve
20 ml Citronová šťáva
25 g Cukr moučkový
15 g Máta
1 g Pepř černý mletý
500 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 329 kcal
Kilojoule 1 375kJ
10% Sacharidy 36 g
1% Tuky 0 g
1% Sodík 13 mg
3% Bílkoviny 2 g

Broskvová polévka s červeným vínem postup přípravy receptu:

1

Do hrnce nalijeme ovocné červené víno, osladíme a přivedeme k varu. Provaříme, aby se odpařil alkohol a odstavíme. Čerstvé broskve vypeckujeme, nakrájíme na čtvrtky a pokapeme citronovou šťávou. Vložíme do vína, přidáme posekané lístky máty a necháme vychladnout.

2

Před podáváním posypeme mletým pepřem.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept