Jednoduchý recept

Snídaňový koktejl pro alergiky z rybízových bobulí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 5 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 55674

Ingredience

2 ks Kostkový led
3 polévková lžíce Med včelí
120 ml Mléko polotučné
60 g Rybíz bílý
60 g Rybíz černý
60 g Rybíz červený
240 ml Řecký jogurt

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 401 kcal
Kilojoule 1 676kJ
18% Sacharidy 66 g
16% Tuky 12 g
2% Sodík 34 mg
19% Bílkoviny 11 g

Snídaňový koktejl pro alergiky z rybízových bobulí postup přípravy receptu:

1

Rybíz omyjeme a zbavíme stopek. Všechny ingredience (rybízové bobule, řecký jogurt, polotučné mléko, med a kostky ledu) vložíme do mixéru, rozmixujeme do hladka.

2

Vlijeme koktejl do sklenic a podáváme vychlazený a co nejčerstvější.

Poznámka

Servírujeme studené. Pokud chceme rybízový koktejl pro alergiky na laktózu, nahradíme kravské mléko a jogurt mlékem a jogurtem sójovým.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept