Recept

Bramborový nákyp s ananasem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 55681

Ingredience

1 ks Ananas
1 kg Brambory
1 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
2 ks Kapie
50 g Máslo čerstvé
3 špetka Pepř černý mletý
150 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
500 g Vepřové maso mleté
3 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 560 kcal
Kilojoule 2 345kJ
12% Sacharidy 44 g
42% Tuky 31 g
32% Sodík 646 mg
51% Bílkoviny 29 g

Bramborový nákyp s ananasem postup přípravy receptu:

1

V osolené vodě uvařené brambory scedíme, nakrájíme na stejné plátky. Naskládáme je do pečící formy vymazané máslem, posypeme solí, pepřem,

2

V pánvi rozehřejeme máslo, osmahneme na tenké proužky nakrájenou cibuli, přidáme na tenké plátky pokrájený česnek. Vložíme mleté maso, přidáme na tenké plátky rozkrájenou kapii, drobně nasekanou chilli papričku, vše dohromady podusíme. Masovou směs rozložíme na brambory. Smetanu rozkvedláme s vejci, přelijeme povrch mletého masa.

3

Ananas oloupeme, nakrájíme na tenká kolečka a skládáme na maso. Posypeme nastrouhaným sýrem, vložíme do trouby. Při 200 stupňové teplotě pečeme 40 - 45 minut.

4

Hotové jídlo dělíme na jednotlivé talíře a podáváme.

Poznámka

Podáváme jako hlavní teplé jídlo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept