Jednoduchý recept

Rybí polévka s pivem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 55690

Ingredience

1 ks Bobkový list
100 g Brambory
80 g Losos - filety
25 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
200 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
6 g Sůl
100 g Treska aljašská
4 g Tymián čerstvý
2 ks Vaječný žloutek slepičí
350 ml Vývar zeleninový
40 g Zakysaná smetana
50 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 489 kcal
Kilojoule 2 045kJ
7% Sacharidy 27 g
38% Tuky 29 g
104% Sodík 2 g
50% Bílkoviny 28 g

Rybí polévka s pivem postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky, kořenovou zeleninu strouháme nahrubo, rybí filety pokrájíme na kostky. V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme brambory, kořenovou zeleninu a osmahneme. Zalijeme vývarem, pivem, přidáme tymián, bobkový list a povaříme 15 minut. Nyní přidáme kostky ryby a vaříme dalších 5 minut. Polévku odstavíme, podle chuti osolíme, opepříme, přimícháme zakysanou smetanu, rozkvedlané žloutky a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept