Recept

Candát v sezamovém semínku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 55711

Ingredience

400 g Candát obecný
2 ks Cibule
20 ml Ocet vinný
40 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Sezam - semena
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
1 ks Štěrbák zahradní
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 319 kcal
Kilojoule 1 335kJ
4% Sacharidy 16 g
31% Tuky 23 g
11% Sodík 215 mg
28% Bílkoviny 16 g

Candát v sezamovém semínku postup přípravy receptu:

1

V misce smícháme worcester, sůl a pepř. Filet pokrájíme na cca 3 centimetrové plátky a potřeme směsí z misky. Následně maso obalíme v sezamovém semínku. Cibuli nakrájíme na drobno. Endivii důkladně opláchneme od nečistot a nakrájíme na nudličky.

2

Wok pánev rozpálíme a nalijeme do pánve olej. Maso ve woku minutu opékáme, následně vyndáme a necháme v ubrousku okapat.

3

Mezitím si do pánve dáme cibuli a jeden prolisovaný česnek. Za stálého míchání opékáme a po minutě přidáme endivii s octem. Opékáme další dvě minuty, přidáme k masu a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept