Recept

Zapékaný pstruh se sýrem Gouda a s jablky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 55721

Ingredience

100 g Gouda
100 g Jablka
1 kávová lžička Kmín celý
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
3 špetka Pepř černý mletý
350 g Pstruh
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 530 kcal
Kilojoule 2 217kJ
3% Sacharidy 9 g
44% Tuky 33 g
15% Sodík 291 mg
87% Bílkoviny 49 g

Zapékaný pstruh se sýrem Gouda a s jablky postup přípravy receptu:

1

Pstruha vykucháme, očistíme a omyjeme. Potřeme olivovým olejem, celého posypeme kmínem, pepřem, solí a necháme ho chvílku odležet. Mezitím do mísy nastrouháme nahrubo sýr. Omyjeme a rozkrájíme jablka, vykrojíme jadřince, jablka oloupeme a pokrájíme na tenké plátky.

2

Pstruha vložíme do zapékací mísy, kterou jsme vytřeli máslem. Rybu posypeme sýrem a celou obložíme jablky. Pečeme v předehřáté troubě na 200°C do zlatova přibližně 20 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept