Jednoduchý recept

Petrželkový salát s Mozzarellou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 55735
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

80 g Ančovičky konzervované
120 g Mozzarella
25 ml Ocet jablečný
40 g Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
200 g Petržel - nať
6 g Sůl
40 g Tapenáda se zelenými olivami

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 471 kcal
Kilojoule 1 972kJ
3% Sacharidy 12 g
49% Tuky 37 g
144% Sodík 3 g
47% Bílkoviny 26 g

Petrželkový salát s Mozzarellou postup přípravy receptu:

1

Petrželovou nať omyjeme, otřepeme a otrháme lístky, které rozložíme na dva talířky. Pokapeme jablečným octem, olivovým olejem, osolíme a opepříme. Mozzarellu nakrájíme na plátky, potřeme olivovou pastou a vyskládáme na petrželku. Navrch upravíme filety ančoviček, před podáváním vychladíme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept