Jednoduchý recept

Řízečky z kedluben

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5578

Ingredience

3 ks Kedlubna
135 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej stolní
1 hrst Pažitka
163 g Strouhanka
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná
150 g Zakysaná smetana
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 805 kcal
Kilojoule 3 370kJ
20% Sacharidy 73 g
66% Tuky 50 g
33% Sodík 656 mg
30% Bílkoviny 17 g

Řízečky z kedluben postup přípravy receptu:

1

Oloupeme a na 1cm silné plátky nakrájíme kedlubny. Povaříme je doměkka v osolené vodě.

2

Vychladlé obalujeme v hladké mouce, poté v rozšlehaných vejcích se solí a ve strouhance. Smažíme na rozpáleném oleji.

3

Připravíme dip ze zakysané smetany - přidáme do ní česnek, sůl, nasekanou pažitku a promícháme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept