Recept

Bezlepkové těstoviny s jogurtovou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 55791
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

Omáčka
2 polévková lžíce Celer řapíkatý
120 g Jogurt bílý
1,5 polévková lžíce Pažitka
3 špetka Pepř černý mletý
3 špetka Sůl
80 g Šunka bezlepková
Vařené těstoviny
1 kávová lžička Sůl
200 g Těstoviny konzumní
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 446 kcal
Kilojoule 1 865kJ
21% Sacharidy 77 g
7% Tuky 5 g
39% Sodík 776 mg
35% Bílkoviny 20 g

Bezlepkové těstoviny s jogurtovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Pažitku a nať z řapíkatého celeru drobně pokrájíme. Bezlepkovou šunku pokrájíme na kostičky. V misce si rozmícháme bílý jogurt se solí, pepřem, přidáme pažitku s celerovou natí a šunkou.

2

Bezlepkové těstoviny uvaříme v 1,5 litru vody s lžičkou soli doměkka. Uvaříme je podle návodu (přibližně 8-10 minut). Uvařené těstoviny scedíme, necháme okapat a vrátíme zpět do hrnce. Přidáme k nim hotovou jogurtovou omáčku, promícháme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept