Recept

Bezlepkové těstoviny s kysaným zelím

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (32%)
ID receptu: 55792

Ingredience

1 ks Cibule
1,5 kávová lžička Cukr krupice
20 g Mouka bezlepková
30 g Olej olivový
3 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
60 g Uzené maso vařené
120 g Zelí kysané
Vařené těstoviny
200 g Bezlepkové těstoviny
1 kávová lžička Sůl
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 749 kcal
Kilojoule 3 135kJ
30% Sacharidy 109 g
42% Tuky 32 g
31% Sodík 618 mg
8% Bílkoviny 4 g

Bezlepkové těstoviny s kysaným zelím postup přípravy receptu:

1

Očištěnou cibuli drobně pokrájíme. Vařené uzené maso nakrájíme na kostičky. V hluboké pánvi na rozpáleném oleji zpěníme cibuli, přidáme bezlepkovou mouku a za stálého míchání ji osmažíme dozlatova. Přidáme na menší kousky pokrájené kysané zelí, promícháme a pod poklicí dusíme 10-15 minut. Zelí dochutíme solí, pepřem a cukrem. Přidáme uzené maso, promícháme a krátce osmažíme.

2

Bezlepkové těstoviny uvaříme v 1.5 litru vody s lžičkou soli doměkka. Uvaříme je podle návodu (přibližně 8-10 minut). Uvařené těstoviny scedíme, necháme okapat a vrátíme zpět do hrnce. Přidáme k nim zelí s uzeným masem, promícháme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept